lauantai 15. huhtikuuta 2017

Tiikerirapuja valkosipulichiliöljyssä



Tiikerirapuja valkosipulichiliöljyssä


- raakoja kuorellisia tiikeriravunpyrstöjä
- oliiviöljyä
- valkosipulia
- tuoretta chiliä
- suolaa ja pippuria
- sitruunaa ja vaaleaa leipää


Kuullota valkosipuli- ja chilisiivuja runsaassa oliiviöljyssä paistinpannulla, jolloin oliiviöljy maustuu. Kuori ravut, poista suoli ja huuhtele. Kuivaa ravut talouspaperilla, mausta suolalla ja pippurilla. Poista chili ja valkosipuli paistinpannusta, nosta lämpöä ja paista rapuja muutama minuutti. Kun ravut ovat lähes kypsiä ota pannu pois liedeltä, laita chili ja valkosipuli takaisin pannuun, purista päälle sitruunanmehua. Nauti ravut vaalean leivän kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti