sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Possun noisetit




Possun noisetit, paprikaa ja sinappikastiketta


- porsaan filettä
- punaista paprikaa
- sipulia pilkottuna
- dijon sinappia
- ruokakermaa
- vettä
- suolaa, pippuria
- voita paistamiseen
- persiljaa


Leikkaa porsaanfileestä 4 cm paksuisia pieniä pihvejä, mausta suolalla ja pippurilla ja anna olla huoneenlämmössä 1h. Paista kuumahkolla pannulla nopeasti lihoihin ruskea pinta ja ota sivuun ettei lihat kypsy liikaa. Paista paprikoita, anna pannun jäähtyä hieman ja lisää sipuli. Kun sipuli on kuullottunut, lisää lusikallinen sinappia, kermaa, tilkka vettä, mausta suolalla ja pippurilla. Kun kastikkeen koostumus on sopiva lisää lihapalat kastikkeeseen kypsymään hetkeksi. Liha on parhaimmillaan juuri ja juuri kypsänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti