sunnuntai 16. huhtikuuta 2017
Hullua kuhaa
Hullua kuhaa
- kokonainen kuha
- kirsikkatomaatteja
- valkosipulia
- tuoretta chiliä
- basilikaa
- persiljaa
- oliiviöljyä
- kuivaa valkoviiniä
- vettä
- pippuria
- suolaa
- hunajaa
Fileoi kuha nahattomiksi fileiksi, mausta suolalla ja säästä ruoto. Silppua chili ja valkosipuli, halkaise kirsikkatomaatit ja pienennä yrtit. Pehmennä oliiviöljyssä chiliä ja valkosipulia, lisää joukkoon kirsikkatomaatit, mausta pippurilla, suolalla ja hunajalla, kypsennä pari minuuttia ja lisää loraus valkoviiniä ja vettä sekä yrtit. Persiljaa saa olla reilusti. Laita ruoto uunivuokaan, kaada päälle kirsikkatomaattiseos ja asettele kuhafileet päällimmäiseksi. Lorauta oliiviöljyä fileiden päälle ja kypsennä uunissa 250 asteessa noin 20 minuuttia. Ruoto antaa kivasti makua kastikkeeseen.
Parhaimmillaan penne pastan kanssa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti