lauantai 15. huhtikuuta 2017
Karitsan paahtopaisti
Karitsan paahtopaistia, uunitomaatti, korvasienirisotto
- karitsan kalvoton paistipala
- valkosipulia
- suola, pippuri, kuivattu timjami
- voita
- isoja tomaatteja
- suola, pippuri, oregano, hunaja, oliiviöljy
- risottoriisiä
- käsiteltyjä korvasieniä
- sipulia hienoksi silputtuna
- voita
- kuivaa valkoviiniä
- kanalientä, (suolaa)
- parmesaanijuustoa
Mausta paistipala suolalla, pippurilla ja timjamilla, pidä huoneenlämmössä 1h ja ruskista valkosipulilla maustetussa voissa. Kypsennä uunissa 120 asteessa sisälämpöön 58 astetta. Anna vetäytyä 15 min foliossa ennen leikkaamista siivuiksi.
Halkaise tomaatit kahtia, mausta leikkuupinta suolalla, pippurilla, oreganolla, hunajalla, oliiviöljyllä ja pehmennä 200 asteisessa uunissa 30 min.
Kuullota sipulia, korvasieniä ja riisiä voissa, lisää valkoviini ja jatka lisäämällä kanalientä vähän kerrallaan kunnes risotto on sopivan kypsää. Lopuksi sekoita joukkoon raastettua parmesaania ja nokare voita. Tarkista suola.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti