lauantai 15. huhtikuuta 2017

Karitsanpotkaa tomaattikastikkeessa



Karitsanpotkaa tomaattikastikkeessa


- suomalaisia karitsan etupotkia
- porkkanaa
- sipulia
- valkosipulia
- säilyketomaattia
- chiliä
- hunajaa
- oliiviöljyä
- basilikaa
- kuivaa valkoviiniä
- vettä
- suolaa ja pippuria


Ruskista potkat, kuullota porkkanat ja sipulit oliiviöljyssä, riko tomaattien rakennetta ja laita kaikki ainekset kannelliseen uunipataan. Lisää valkoviiniä ja vettä siten, että liemi jää löysäksi. Potkat saa peittyä liemeen. Mausta chilillä, hunajalla, suolalla ja pippurilla. Hauduta 150 asteisessa uunissa 3 tuntia. Siirrä potkat liemineen laakeampaan  kannettomaan astiaan ja nosta uuninlämpöä 180 asteeseen tunniksi. Liemi keittyy kokoon ja potkat saavat väriä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti