lauantai 15. huhtikuuta 2017
Poronselkää ja kermasipulia
Poronselkää ja kermasipulia
- poron ulkofileetä
- pekonia
- sipulia
- ruokakermaa
- voita
- suolaa ja mustapippuria
Ota poronfilee huoneenlämpöön tuntia ennen paistamista, poista turhat kalvot, leikkaa pariin osaan ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Kypsennä pekonisiivut rapeiksi uunissa tai pannulla ja anna levähtää talouspaperin päällä. Ruskista poronfileitä pari minuuttia voissa kevyesti polttamatta ja ota liha sivuun. Kuullota sipulisiivuja hetki ja lisää kerma pannulle, mausta mustapippurilla. Kun sipulit ovat pehmenneet laita fileet sipulikermaan hetkeksi kypsymään. Fileet kuuluu jäädä medium-kypsyyteen. Lopuksi rapeat pekonisiivut annoksen päälle. Perunamuusin ja puolukkasurvoksen kanssa parhaimmillaan.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti