keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Tuorejuustokuha






Tuorejuustokuha

- kuhan nahattomat fileet
- maustamatonta tuorejuustoa
- raastettua sitruunankuorta
- tilliä
- kirsikkatomaatteja
- punaista paprikaa
- voita
- oliiviöljyä
- kuivaa valkoviiniä
- suolaa ja pippuria


Mausta fileet suolalla, voitele fileiden pinta tuorejuustolla ja laita juuston päälle ripaus sitruunankuorta ja tilliä. Asettele fileet päällekkäin siten, että fileiden väliin jää tuorejuustokerros. Halkaise kirsikkatomaatit, suikaloi paprikat ja laita uunivuokaan kuhafileiden kanssa. Kaada vuokaan loraus valkoviiniä, laita voinokareita fileiden päälle ja oliiviöljyä kasvisten päälle. Mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä 225 asteessa kalan koosta riippuen 20-30min.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti