Häränhäntäpata
- naudanhäntäviipaleita
- porkkanaa
- varsiselleriä
- fenkolia
- sipulia
- valkosipulia
- jalapenosiivuja
- säilyketomaatteja
- oliiviöljyä
- kuivaa valkoviiniä, vettä
- tuoretta basilikaa ja persiljaa
- suolaa, pippuria, timjamia ja oreganoa
Ruskista lihapalat ja kuullota pilkotut kasvikset oliiviöljyssä. Riko tomaattien rakenetta ja laita kaikki ainekset kannelliseen uunipataan. Lisää valkoviiniä ja vettä niin että lihat peittyy ja mausta. Hauduta kannen alla uunissa 140 asteessa 6 tuntia. Ota kansi pois, lisää tarvittaessa vettä ja kypsennä vielä 2h 175 asteessa. Lihapalat saavat väriä ja koostumus paksuuntuu. Koristele lopuksi tuoreilla yrteillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti