Naudanpaisti
- naudan sisäpaisti 1kg
- porkkanaa
- varsiselleriä
- sipulia
- voita ja vehnäjauhoja suurustamiseen
- kermaa
- soijakastiketta
marinadi:
- valkosipulia
- jalapenoa
- timjamia, rosmariinia
- suolaa, mustapippuria
- oliiviöljyä
Siivuta valkosipuli ja jalapeno ja mausta paisti kauttaaltaan marinadin aineksilla ja jätä huoneenlämpöön maustumaan 2 tunniksi. Kääntele paistia maustumisen aikana. Paistin voi laittaa myös pussiin jolloin kääntely on helpompaa.
Pilko sipuli, porkkana ja varsiselleri ja ruskista ne nopeasti pannulla ja laita uunivuokaan. Kaavi lihan pinnasta valkosipulit ja jalapenot myös uunivuokaan. Jalapenot voi jättää poiskin jos ei halua kastikkeesta kovin tulista. Ruskista liha kauttaaltaan paistinpannussa ja laita uunivuokaan. Huuhtele paistinpannu vedellä ja laita vesi vuokaan. Laita paistomittari paistin paksuimpaan kohtaan ja kypsennä 125 asteessa sisälämpöön 60 astetta. Kääri liha folioon vetäytymään puoleksi tunniksi ennen leikkaamista siivuiksi. Siivilöi paistiliemi ja suurusta kastikkeeksi. Viimeistele kastike kermalla, lorauksella soijakastiketta ja tarkista suola.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti