Hapankorppumade 2 annosta
- 1 iso tai 2 pienempää madetta nyljettynä
- 2 hapankorppua
- voita
- suolaa
Kalaliemi
- mateen ruodot
- sipuli
- pala fenkolia
- valkopippureita
- tillin varsia
- laakerinlehti
- vettä 3dl
Kastike
- kalaliemi
- sitruunan mehua
- tillisippua
- suolaa
- 0,5 dl kermaa
- voita ja vehnäjauhoja suurustamiseen
Fileoi made ruodottomaksi selkäpuolelta alkaen seuraten ruotoriviä veitsellä. File jakaantuu kahdeksi osaksi selkä-pyrstö sekä vatsaosaan. Jauha hapankorput morttelissa, mausta fileet suolalla ja pyörittele hapankorppujauhoissa. Paista fileet paistinpannulla runsaassa voissa kypsiksi.
Tee kalaliemi keittämällä liemen aineksia 0,5h. Siivilöi. Suurusta liemi ja mausta suolalla sitruunanmehulla ja tillillä. Viimeistele lorauksella kermaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti