lauantai 6. toukokuuta 2017
Punainen kalakeitto
Punainen kalakeitto, 2 annosta
Liemi:
- kuhan(<1kg) ruodot
- 1 sipuli
- laakerinlehti
- 7 valkopippuria
- 6dl vettä
Laita ainekset kattilaan, keitä puoli tuntia ja siivilöi.
Keitto:
- kalaliemi
- 1 kuhan nahattomat fileet
- 1 pieni sipuli
- varsisellerin lehtiruoti
- pala fenkolia
- valkosipulinkynsi
- jalapenonsiivu
- kaltattu tomaatti
- 3rkl tomaattipyreetä
- oliiviöljyä
- mustapippuria, suolaa
- 1dl kuivaa valkoviiniä
- persiljaa
Pilko kasvikset pieniksi paloiksi ja kala suupaloiksi. Kuullota kattilassa runsaassa oliiviöljyssä sipuleita ja jalapenosilppua, laita pyree mukaan ja kuullota vielä hetki. Lisää valkoviini, kalaliemi ja muut ainekset lukuunottamatta kalapaloja. Mausta ja keitä tunti. Lisää lopuksi kalapalat ja hauduta vielä 5 minuuttia. Koristele persiljalla. Keiton kruunaa smetana.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti