lauantai 25. marraskuuta 2017
Poronlapaa tomaattikastikkeessa
Poronlapaa tomaattikastikkeessa (2 annosta)
- 600g pala luullista poronlapaa
- 1 sipuli
- 3 valkosipulinkynttä
- 1 varsisellerin lehtiruoti
- 1 porkkana
- pala juuriselleriä
- 1 jalapenonsiivu
- 400g säilyketomaattia
- 3 dl kuivaa valkoviiniä
- oliiviöljyä
- 1tl suolaa
- mustapippuria rouhittuna
- timjamia, rosmariinia
- tuoretta basilikaa ja persiljaa
Ruskista lihapala ja kuullota kasvikset oliiviöjyssä ja laita kannelliseen uunipataan. Lisää pataan tomaatit, valkoviini ja mausta. Hauduta 150 asteisessa uunissa kannen alla 3 tuntia ja ilman kantta vielä 1 tunti jolloin liha saa väriä ja tomaattikastike paksuuntuu. Liha irtoaa luusta ja se on helppo jakaa lautasille.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti