sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Rosmariinimaustettua karitsanpotkaa




Rosmariinimaustettua karitsanpotkaa (1 annos)

- 1 karitsanpotka
- karkeaa merisuolaa
- 10 valko- ja mustapippuria
- 2 laakerinlehteä
- tuoretta rosmariinia
- juoksevaa hunajaa
- oliiviöljyä

Laita potka kiehumaan merisuolalla maustettuun veteen (1 rkl/ 1 litra vettä).  Kiehumisen alettua kuori vaahto pinnalta ja mausta pippureilla ja laakerinlehdillä ja keitä hiljaa poreillen 3 tuntia. Nosta potka varovasti uunivuokaan, mausta hunajalla, rosmariinilla ja oliiviöljyllä ja ruskista uunissa 200 asteessa noin 15 min. Lisäkkeeksi vaikkapa uunijuureksia, valkosipulimajoneesia ja tomaattimozzarellasalaattia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti