sunnuntai 3. joulukuuta 2017
Rosmariinimaustettua karitsanpotkaa
Rosmariinimaustettua karitsanpotkaa (1 annos)
- 1 karitsanpotka
- karkeaa merisuolaa
- 10 valko- ja mustapippuria
- 2 laakerinlehteä
- tuoretta rosmariinia
- juoksevaa hunajaa
- oliiviöljyä
Laita potka kiehumaan merisuolalla maustettuun veteen (1 rkl/ 1 litra vettä). Kiehumisen alettua kuori vaahto pinnalta ja mausta pippureilla ja laakerinlehdillä ja keitä hiljaa poreillen 3 tuntia. Nosta potka varovasti uunivuokaan, mausta hunajalla, rosmariinilla ja oliiviöljyllä ja ruskista uunissa 200 asteessa noin 15 min. Lisäkkeeksi vaikkapa uunijuureksia, valkosipulimajoneesia ja tomaattimozzarellasalaattia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti