lauantai 9. joulukuuta 2017

Grillatut meriravut




Grillatut meriravut

- raakoja kokonaisia merirapuja
- sitruunanmehua
- suolaa, mustapippuria

mausteöljy

- oliiviöljyä
- valkosipulia
- tuoretta chiliä
- tuoretta persiljaa


Tee ensin mausteöljy. Silppua chili, valkosipuli ja persilja hienoksi ja sekoita oliiviöljyn kanssa. Jätä hautumaan muutamaksi tunniksi.
Halkaise ravut terävällä veitsellä pituussuunnassa. Poista musta suoli pyrstöosasta ja kaavi sisälmykset pois ravun etuosasta, pyyhi talouspaperilla. Asettele ravut uunipellille kuori alaspäin ja mausta sitruunanmehulla, suolalla ja mustapippurilla. Valele rapujen päälle mausteöljyä ja grillaa uunissa 250 asteessa 4 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti