lauantai 9. joulukuuta 2017
Grillatut meriravut
Grillatut meriravut
- raakoja kokonaisia merirapuja
- sitruunanmehua
- suolaa, mustapippuria
mausteöljy
- oliiviöljyä
- valkosipulia
- tuoretta chiliä
- tuoretta persiljaa
Tee ensin mausteöljy. Silppua chili, valkosipuli ja persilja hienoksi ja sekoita oliiviöljyn kanssa. Jätä hautumaan muutamaksi tunniksi.
Halkaise ravut terävällä veitsellä pituussuunnassa. Poista musta suoli pyrstöosasta ja kaavi sisälmykset pois ravun etuosasta, pyyhi talouspaperilla. Asettele ravut uunipellille kuori alaspäin ja mausta sitruunanmehulla, suolalla ja mustapippurilla. Valele rapujen päälle mausteöljyä ja grillaa uunissa 250 asteessa 4 minuuttia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti